Καζακστάν

Η Ολυμπιακή Ακαδημία Αθλητισμού και Τουρισμού του Καζακστάν τίμησε με τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή τον Πρόεδρο της ΔΟΑ

Η Ολυμπιακή Ακαδημία Αθλητισμού και Τουρισμού του Καζακστάν τίμησε με τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρο Κούβελο, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Όπερα του Αλμάτι, με την έναρξη του 18ου Επιστημονικού Συνεδρίου για τον Ολυμπιακό Αθλητισμό και τον Αθλητισμό για όλους, που γίνεται στην πρωτεύουσα του Καζακστάν από 1η έως και 4 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΔΟΑ αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Ακαδημίας Αθλητισμού και Τουρισμού του Καζακστάν, Καθηγ. Kairat ZAKIRYANOV, δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο προσωπικά αλλά και για την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, καθώς η διάκριση αυτή αντανακλά ολόκληρη την λειτουργία της ΔΟΑ τα τελευταία χρόνια.

Η τιμητική αυτή βράβευση έγινε στον κ. Ισίδωρο Κούβελο, για το έργο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας σχετικά με την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση των Ολυμπιακών αξιών και της Ολυμπιακής παιδείας σε παγκόσμιο επίπεδο.