Η 61η έκδοση της Συνόδου των Νέων Συμμετεχόντων της ΔΟΑ

Ούτε η πανδημία μπορεί να λυγίσει το Ολυμπιακό πνεύμα που διατρέχει τη Σύνοδο Νέων Συμμετεχόντων, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για την 61η έκδοση της από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 και στην οποία θα συγκεντρωθούν 84 νέοι από 58 χώρες, 44 γυναίκες και 40 άνδρες,  ώστε να μοιραστούν, να μάθουν και να συνδεθούν μεταξύ τους.

Το ειδικό θέμα της φετινής Συνόδου είναι «Ολυμπιακοί Αγώνες και η πανδημία: Ευκαιρίες, προκλήσεις και αλλαγές». Η Σύνοδος θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας της ΔΟΑ που δημιουργήθηκε πέρυσι ειδικά για τις ανάγκες των Συνόδων που έπρεπε να διεξαχθούν διαδικτυακά λόγω της πανδημίας. Οι εισηγητές της συνόδου είναι οι: κ. Σπύρος Καπράλος (Ελλάδα), καθηγητής Bruce Kidd (Καναδάς), Dr Verena Burk (Γερμανία), καθηγητής Naofumi Masumoto (Ιαπωνία), Dr Angela Schneider, κα Tania Braga (BRA) και Antonios Τσαπατάκης (Ελλάδα). Όλοι προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα και ο καθένας είναι ειδικός στον τομέα του, αλλά ταυτόχρονα συνδέονται όλοι μέσω της αγάπης και της αφοσίωσής τους στο Ολυμπιακό Κίνημα.

Το πρόγραμμα της 61ης Συνεδρίας εμπλουτίστηκε με μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων που ποικίλλουν από εικονικές προπονήσεις έως κοινωνικές συναντήσεις και από εργαστήρια τέχνης έως πολιτιστικές συναντήσεις. Το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε να φιλοξενεί τους διεθνείς μετέχοντες που ζουν σε κάθε ήπειρο του κόσμου και η Σύνοδος προσφέρει ταυτόχρονη διερμηνεία στα αγγλικά και γαλλικά.

Τα λέμε online!